Kvintetten showade loss under en "sommarkväll med glasscafé" i s:t olofs kyrka i helsingborg. Vi hade räknat med 50-100 gäster - Det kom mer än 200! 

High 5 gick ut som första gästartist på de nordiska mästerskapen i barbershop som hölls i Helsingborg. en härlig, blandad och internationell publik, flertalet med tränade öron. Hur kul som helst!

även en kompetent kvintett måste kvalitetssäkra och trycktesta sina alster. hemma hos maria gick vi igenom halva vår repertoar med ljudanläggning. vi tyckte det gick utmärkt! Och kunde trycka i oss en sjukt mättande rabarberkaka med gott samvete!

Det var Marikas idé att vi skulle sätta "Blame it on the Boogie". Och Staffans arr visade sig vara både snyggt och rimligt lättsjunget. Vi har redan haft världspremiär inför ett gäng entusiastiska läkare i Malmö. Nu gäller att ta nästa steg med visual performance. Snyggt, eller hur?

Vilken kväll! en fantastiskt trevlig tillställning med 70-talet gäster på anrika rusthållargården. High 5 klev in vid 3 tillfällen under middagen under värmande bifall. mellan framträdandena taggade vi till i eget konferensrum!

High 5 fick förtroendet att sjunga i Vattenriket i Kristianstad. En häftig scen med vatten mellan oss och publiken. Konserten ingick i "Musik i Redet"-serien med konserter arrangerade av Naturum. En njutning att få underhålla i den fantastiska miljön i perfekt sensommarväder!

S:t OloFskyrkans församling är en av de trevligare vi stött på. Härlig gemenskap och värme. MÅnga kramar blev det efter vår halvtimmeslånga konsert!

Vilket gung det blev i kyrkan! Trots att tre av kvintettens fem sångare var på god väg att insjukna i influensa och hade raspiga halsar gick konserten förträffligt! Nya bashögtalare hjälpte till att ge ett pampigt ljud i den mysiga kyrkan! Tack till alla bekanta som kom för att lyssna!

High 5 fick förtroendet att underhålla under hela första akten på de tre Odensjökonserterna i RÖSTånga. En magisk upplevelse med en unik scensättning, underbar miljö och kalasväder!  Fantastiskt bifall från publiken på totalt 2700 personer! Wow!

Vid årets Kulijulifinal i Grytan i Helsingborg fick High 5 åter förtroendet att stå för background vocals till artister som Christer Sjögren med flera. Dessutom framförde vi som grupp vårt nyaste arrangemang "Bossa Nova" till publikens jubel.

Please reload

©2019 BY HIGH5. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM