Maj 2020

VARSÅGODA! VÅR SENASTE VIDEO - DÄR ALLA FEM SJUNGIT IN BLAME IT ON THE BOOGIE FRÅN OLIKA PLATSER. DET HÄR VAR ROLIGT - WOOP WOOP!

mAJ 2020
Sångrep utan sång PÅ VIDEOLÄNK.
JÖSSES VAD DET FINNS SAKER ATT AVHANDLA UTAN ATT EN ENDA TON TAS!

JANUARI 2020
året började på bästa sätt när vi fick 110 vältränade löpare
att dansa i oxhallen. Tack IS Göta för att vi fick underhålla er!

JULI 2019

Kvintetten showade loss under en "sommarkväll med glasscafé" i s:t olofs kyrka i helsingborg. Vi hade räknat med 50-100 gäster - Det kom mer än 200! 

APRIL 2019

High 5 gick ut som första gästartist på de nordiska mästerskapen i barbershop som hölls i Helsingborg. en härlig, blandad och internationell publik, flertalet med tränade öron. Hur kul som helst!

JUNI 2018

även en kompetent kvintett måste kvalitetssäkra och trycktesta sina alster. hemma hos maria gick vi igenom halva vår repertoar med ljudanläggning. vi tyckte det gick utmärkt! Och kunde trycka i oss en sjukt mättande rabarberkaka med gott samvete!

MAJ 2018

Det var Marikas idé att vi skulle sätta "Blame it on the Boogie". Och Staffans arr visade sig vara både snyggt och rimligt lättsjunget. Vi har redan haft världspremiär inför ett gäng entusiastiska läkare i Malmö. Nu gäller att ta nästa steg med visual performance. Snyggt, eller hur?

AUGUSTI 2017

Vilken kväll! en fantastiskt trevlig tillställning med 70-talet gäster på anrika rusthållargården. High 5 klev in vid 3 tillfällen under middagen under värmande bifall. mellan framträdandena taggade vi till i eget konferensrum!

AUGUSTI 2016

High 5 fick förtroendet att sjunga i Vattenriket i Kristianstad. En häftig scen med vatten mellan oss och publiken. Konserten ingick i "Musik i Redet"-serien med konserter arrangerade av Naturum. En njutning att få underhålla i den fantastiska miljön i perfekt sensommarväder!

Please reload

©2020 BY HIGH5. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM