kvintettens medlEmmar

omjonasny.jpg

Jonas Kryger

vem vill egentligen sjunga en barytonstämma? Jonas gör det klockrent med glimten i ögat. är mycket för rak, okonstlad kommunikation som han dagligen praktiserar i olika klassrum. oerhört kunnig - och medveten om detta faktum.
kattägare.

ommarika.jpg

Marika Jönsson

Marika är kvintettens tveklöst största glädjespridare med ett bubblande skratt som inte går att stoppa. Pratglad och omständlig. har en vacker, kryddig altstämma - därmed vår mesta solist och snackemoster. 
förfogar över ett zoo med katter, höns och liten elektriker. 

omjohan.JPG

Johan engström

eftersom johan arbetar inom multimedia har han en sällsynt hög kompetens rörande den teknik som omgärdar våra framträdanden. vår tenor som sjunger obegripligt höga toner och har en stor humor som smittar av sig. lyckligtvis även vår tonartspitchare och taktgivare! 
har ett icke föraktligt antal dammråttor i hemmet.

ommaria.JPG

Maria andersson

vår sopran maria är ett planeringsfreak med en scenisk förmåga och utstrålning som går utanpå det mesta - hon älskar att stå på scen! Denna glada, positiva urkraft har dessutom en stämma som ett spjut. kvintettens öron- och ögonmagnet!
 ägare av en pytteliten dvärghamster.

niclas martell

niclas är vår bas som älskar att prata och orera mellan låtarna. Han frotterar sig gärna med obegripliga ord och uttryck. till yttermera visso talar han ofta och mycket. därtill har han en passion för att testa mjölksyratrösklar i spandex. 
pälsdjursallergiker.